Klikkaa kuvasta Fontana vähittäiskauppa tuotteiden tuoteluetteloon.

Klikkaa kuvasta Fontana suurkeittiö tuotteiden tuoteluetteloon.

Fontana

Kaikille Fontana-tuotteille yhteistä on korkea laatu, helppokäyttöisyys, niissä tulevat esiin aidot Välimeren maut. Fontana-perheeseen kuuluu joukko makuhermoja helliviä tuotteita Kreikasta ja muista Välimeren maista, esimerkkinä ainutlaatuinen luomu halloumi ja täyteläinen luomu feta. Tuotteita on sekä vähittäiskoon pakkauksissa kotona käytettäväksi että suurkeittiöpakkauksissa HoReCa-puolelle.

Kasvava valikoimamme koostuu tällä hetkellä seuraavista tuoteryhmistä.

Oliiviöljyt

Oliiviöljy valikoima koostuu Kreikkalaisista Original öljyistä sekä luomu ja Kalamata & Kreeta alueen omista öljyistä. Pakkauskoot öljyissä ovat 250ml - 5 L. Valikoimassamme on myös Classico oliiviöljy Espanjasta 250 ml ja 750ml pakkauskoossa. Kaikki öljymme ovat happopitoisuudeltaan erittäin matalia ja siksi laadukkaita ja hyvänmakuisia.

Oliivit

Kaikki Fontana oliivit tulevat pohjois-Kreikasta ja ovat käsinpoimittuja tietysti. Tummat oliivit ovat lajikkeeltaan Kalamon ja vihreät Halkidiki, kuten Kreikassa yleensä. Sekä vihreät että tummat oliivit ovat saatavana kivellisenä ja kivettöminä. Valikoimassamme on myös luomu oliiveja sekä muutama täytetty oliivi, fetajuusto, valkosipuli sekä chili marinadi.

Juustot

Feta ja Halloumi juustot kuuluvat Kreikkalaiseen ja Kyprosaliseen keittiöön itsestään selvyytenä. Tämän takia meillä löytyy nämä tuotteet todellla laajalti. Fetajuusto on tietysti lampaan ja vuohenmaidosta, original fetajuuston lisäksi löytyy luomu ja laktoositon versio. Fetajuuston lisäksi meiltä löydät herkullisimmat halloumijuustot, original halloumin lisäksi meillä on ilo myydä markkinoiden ainoaa luomu halloumia. Maustettuina versioina meillä on pippurisekoitus ja chilillä maustetut versiot.

Säilykkeet

Maahantuomme montaa muuta herkkua oliivien ja oliiviöljyjen lisäksi. Auringonkuivatut tomaatit, grillatut kasvikset kuten artisokka ja paprika kuuluvat herkullisten tuotteidemme joukkoon. Olemme myös tuoneet punaisen pähkinättömän peston myyntiin.

Mehut

Valikoimassamme on myös aitoja Kyproslaisia mehuja kuudessa eri maussa. Tomaatti, kirsikka, viinirypäle, persikka ja omena, ananas ja mango sekä granaattiomena, omena ja viinirypäle.